Susret s božanskom mudrošću Ifa: Iskustva klijenata
IFA divinacija

Susret s božanskom mudrošću Ifa: Iskustva klijenata

Odgovor koji dolazi iz moje suštine Kad god sam u dilemi ili sumnjam u ispravnost neke odluke, pitam Ifa. Konsultacije sa mudrošću Ifa su poput razgovora sa sobom. Čak i kada istovremeno postoji veći niz dilema, konsultacije sa Ifa nepogrešivo pokažu o čemu se zapravo radi, razotkriju uzrok i ponude rešenje. Koliko god da odem …

Uči onlajn

Za razliku od uobičajenih sistema učenja koji se odvijaju u smeru usvajanja informacija koje dolaze izvan, edukativni rad sa Akengen provocira buđenje unutrašnje mudrosti koja je pohranjena u svakom od nas.


Duhovni rad

Duhovnost nije religijski recept, duhovnost je razumevanje životnih koncepata i onoga ko mi jesmo. Duhovnost je kako biti više živ. Zaroniti. Otvoriti vrata za dublje povezivanje sa postojanjem. Nahraniti dušu žednu esencije života...


Ritriti

Intenzivni spiritualni ritriti i tematski vikendi udružuju odmor, duhovni rad na sebi i otkrivanje izuzetnih prirodnih ambijenata i tačaka moći, jer se održavaju na mestima gde je snaga prirode sama po sebi intenzivna i isceljujuća.


Novi tekstovi

Ifa spiritul orientation

Our life and everything in it is spiritual. IFA spiritual orientation is a tool, way to reach answers from our own spiritual essence. What are the right questions for Ifa orientation? Every question regarding our life and our own life path.

Utisci

Škola mudrosti

Radionice Škole mudrosti, koje smo ranije imali jedanput mesečno, bile su veoma zanimljive i edukativne, ali pauze između radionica su činile da posle nekoliko dana uđem u svakodnevnu rutinu i zaboravim na zadatke i teme kojim je trebalo da se bavim. Ukratko, Škola mudrosti otkriva ono prirodno u nama i oko nas, daje nadu da možemo bolje i kvalitetnije živeti, promeniti sebe na bolje i sagledati svet u novom, pozitivnijem i mudrijem svetlu. Hvala Mateji i svim polaznicima na podršci i novim saznanjima. Naše zajedničko putovanje je tek počelo.

IFA divinacije

Kad god sam u dilemi ili sumnjam u ispravnost neke odluke, pitam Ifa. Konsultacije sa mudrošću Ifa su poput razgovora sa sobom. Čak i kada istovremeno postoji veći niz dilema, konsultacije sa Ifa nepogrešivo pokažu o čemu se zapravo radi, razotkriju uzrok i ponude rešenje.Koliko god da odem zbunjena, frustrirana ili nervozna, nakon konsultacija sa Ifa vratim se rasterećena, jer sam dobila odgovore i znam šta treba da preduzmem da bi stvari lagano počele da se menjaju. Uvek je bivalo bolje, zato bih svima preporučila da se konsultuju sa Ifa.

Ritriti

Preporučila bih svakome da uradi ritual čišćenja 7 generacija i to što pre, jer je veliki uvid pronaći sebe kroz generacije unazad. Mislimo da smo originalni, da je ono što živimo samo naše, a onda spoznamo da nije tako. Ono što sada živim događalo se nekome pre mene. Možda je preskočilo jednu generaciju, pa je došlo iz V generacije u III, a onda iz III u I. Pronašlo je put do mene. Ne samo da dobijamo informacije o tome, nego je deo ritualnog procesa da se napravi simbolički grob u koji stavljamo sve ono što treba prečistiti iz našeg života i iz života naših predaka.